maanantai 26. maaliskuuta 2018

Miten aika kuluu ja mihin päivät menevät

Ajan kulu tuo surullisen kuuluisa lausahdus.
Mitä siis todellisuudessa teen päivisin kun en kerran ole töissä.

Itsellä ei ole enää erikseen arkea ja viikonloppua, kaikki on vain päiviä toisten joukoissa. Toiset hankalampia toiset helpompia.

Pyrin tekemään samoja asioita kuin ennenkin. Varsinkin hyvinä päivinä. Nähdä kavereita, käydä uimassa, kylpylässä, elokuvissa... mitä näitä nyt on. Eli täysin normaaleja nuoren naisen aktiviteetteja erona että en vain mene töihin joka itselle kova pala edelleen ja arka aihe. Miten sitten saan sitten huonommat päivät kulumaan🤔. Lepäämällä, telkkaria katsomalla, pelaamalla konsolilla, värittämällä värityskirjaa, somessa ym.

Huomaa että telkkari on paljon auki kun sähkölasku noussut hieman. Se nyt on auki oikeastaan koko aika. Netflix, cmore, viaplay ym. on pian loppuun koluttu ja osa katsottu useampaan kertaan. On tässä löytynyt muutama uusi lempisarja ja elokuva.


Sitä oppinut hurjasti nauttimaan siitä että lähtee vaikka pieneen kylpylään lillumaan hetkeksi. Heittää ajatukset narikkaan ja nauttii vain siitä hetkestä.

On tässä tullut uusia ruokiakin tehtyä. Kun on aikaa tehdä ja miettiä on myös kiva kokeilla uusia juttuja, mutta myös vanhoja klassikoita. En tiedä koska viimeksi olisin itse esim hampurilaiset vääntänyt ja pakko sanoa että mahtavaa oli. Sitä ei oikein edes halua valmiita tai muitakaan puolivalmiita enää syödä. Sitä nauttii hyvistä makuelämyksistä. Kaikki ei toki onnistu mutta siitä sitä oppii taas paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti