Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kuva
 Pitkästä aikaa tekstin pätkää tänne. Sitä ehkä olisi halunnut näin pidemmän ajan jälkeen postata iloisemmista asioita mutta nyt on pakko avata sanainen arkku nimittäin Turun kaupungin (tarkemmin Varhan) toiminnasta. Itselle niin kuin monille muille on tai siis nyt jo oli myönnetty turvapuhelimet tarpeeseen. Kenelle mitäkin kautta ja mistä syystä. Itse sain kaupungin kautta ihan josta arvioitiin että kriteerit täyttyy silloin kun tämän sain. No nyt kaikessa hiljaisuudessa kaikille meille jotka ei ole kotihoidon/ omaishoidon asiakkuuden piirissä palvelusta lopetetaan. Itseltäni myös vaikka tarve ei loppunut yhtikäs mihinkään. Tällä ilmeisesti tehdään nyt isotkin säästöt kun evätään tällainen oikeasti tärkeä palvelu ihmisiltä. Sen toki saa omakustanteisesti itse maksaa ja itse se oli otettava muu ei auttanut. Mutta ei se mene näin oikein silti. Myöskään ei sitä säästöä sillä tule jollei vähävaraisella ihmisellä olekaan varaa sitä ottaa ja joutuu hälyttämään ensihoidon apuun joka ikinen k

Tutkimuspäivä takana

Vihdoin koitti odotettu ja jännitetty tutkimuspäivä. Todella jännältä se tuntuikin.  Miljoona sähkö räpsyä saatu ja hermoja pitkin menty. Kipua ei tullut, mutta inhalta vähän tuntui. Lämpö/kylmyys mittaus oli kivuton ja oudosti huomattu että vasen puoli ei tuntenut tulikuumaa vaan tuntui pineltä lämmöltä vain. Raskas päivä oli takana ja sen huomasi kotona kivulla ja huonolla ololla.
Nyt odotellaan tuloksia että mitä sieltä näkyy tai näkyykö mitään. Toivon että kivut loppuisivat huomiseen mennessä hieman edes jotta välttäisi päivystys käynnin, sillä kestänyt vähän turhan pitkään taas kova kipuilu.

Loppu päivän vietinkin makoillen ja osittain nukkuen. Mutta eiköhän tuo salittua ole joskus olla tekemättä yhtään mitään 🙂.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia pitkästä aikaa. Pientä pintaraapaisua tilanteesta sekä kuulumisista

Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kun kaikki muuttui kolme vuotta sitten ( spesiaali postaus )