Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kuva
 Pitkästä aikaa tekstin pätkää tänne. Sitä ehkä olisi halunnut näin pidemmän ajan jälkeen postata iloisemmista asioita mutta nyt on pakko avata sanainen arkku nimittäin Turun kaupungin (tarkemmin Varhan) toiminnasta. Itselle niin kuin monille muille on tai siis nyt jo oli myönnetty turvapuhelimet tarpeeseen. Kenelle mitäkin kautta ja mistä syystä. Itse sain kaupungin kautta ihan josta arvioitiin että kriteerit täyttyy silloin kun tämän sain. No nyt kaikessa hiljaisuudessa kaikille meille jotka ei ole kotihoidon/ omaishoidon asiakkuuden piirissä palvelusta lopetetaan. Itseltäni myös vaikka tarve ei loppunut yhtikäs mihinkään. Tällä ilmeisesti tehdään nyt isotkin säästöt kun evätään tällainen oikeasti tärkeä palvelu ihmisiltä. Sen toki saa omakustanteisesti itse maksaa ja itse se oli otettava muu ei auttanut. Mutta ei se mene näin oikein silti. Myöskään ei sitä säästöä sillä tule jollei vähävaraisella ihmisellä olekaan varaa sitä ottaa ja joutuu hälyttämään ensihoidon apuun joka ikinen k

Elämän pienet ilot muuttuu suuriksi

Oltu vähän rauhoittumassa kesäpaikalla. Keskellä metsää puiden ja luonnon keskellä. Paikassa jossa ei ole mitään ylimääräisiä häiriötekijöitä, paikassa jossa vain kuuluu luonnon omat äänet. Ilma on puhdasta eikä muita ihmisiä näy mailla eikä halmeilla. Tuollaista välillä tarvisee. Kävimme grillaamassa sekä vain olemassa. Eino kissa pääsi mukaan joka nautti hihnan päässä luonnossa liikkumisesta. Saalisti itselleen elämänsä ensinmäisen hiirenkin jonka lopulta söi. Täysin sisäkissana osasi hienosti tämän saalistamisen, joka onnistui hyvin myös kytkettynä ollessa. Itse kun en päästä eläimiä vapaaksi, mutta tämä herra kun nauttii ulkoilusta niin pääsee sitten valjaissa ulkoilemaan.
Saalistaja työssään

Luonto oli niin kaunista jälleen tuolla. Vaikka ei olla tänä kesänä mitään sinne itse laitettu niin silti siellä on kovin kaunista. Tänäkesänä kun on ideana ennemmin hajoittaa kuin luoda uutta. Joten seuraavana kesänä luodaan uutta jälleen.  Tänään toki ei tehty yhtään mitään muuta kuin grillattiin ja nautittiin olosta.







Kotiin päästyä sitä oli silti niin väsynyt että olisi voinut kaatua petiin. Kuitenkin pakko koittaa pysyä hereillä että saa nukuttua hiemab pidempään yöllä, eikä herää ihan puolen yön aikoihin. Ulkoilma siis tekee ihmeitä, vaikka se piristää niin samalla se väsyttää. Mahtava päivä oli siis ja juuri tällaisista nautin.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia pitkästä aikaa. Pientä pintaraapaisua tilanteesta sekä kuulumisista

Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kun kaikki muuttui kolme vuotta sitten ( spesiaali postaus )