maanantai 23. huhtikuuta 2018

Odottelua odottelun perään

Tässä odoteltu usean kuukauden ajan sairaalan maksusitoomusta fysioterapiaan joka vieläkin tulematta. Soiteltu perään jo ja polilta kerrottu että on odottamassa hyväksyntää isommalla taholla. Ihmetyttää vain kun lääkäri sen jo määrännyt niin miksi kiertää puoli sairaalaa ennen kuin tulee.
Sille olisi jo kova tarve kipujen suhteen jotka pahenee jatkuvasti.
Toivon että pian tipahtaisi ettei tarvitse kauaa odotella. Eka sarja kuitenkin käyty tammikuussa oli viimeinen joten pitkä tauko ollut.
Pakko kehua omaa fyssariani, todella osaava ja tietää todella mitä tekee. Tosin koko paikka keskittynyt neurologiseen fysioterapiaan ym.

Päivät on taas mennyt levätessä ja kipulääkkeitä syöden ja toivoen jälleen pientä helpotusta. Tänään onneksi jaksoin äidin kanssa ikeassa käydä katsomassa heille huonekaluja, hauska reissu siitä sitten tuli.
Löytyi sitä itsellekkin vähän tavaraa, tai no eläimille mutta kuitenkin. Saivat elukat tai no elukka lusikoita, kippoja ja tietenkin siili pehmon. Yksi kipoista pääsikin jo heti käyttöön 😂.

Sain myös parveketta siivottua ja istutettua ikunalle muutaman yrttiruukun sekä ruohosipulia. Ihana seurata niiden kasvua, pieniä iloja nuokin.

Nyt voikin hyvillä mielin mennä nukkumaan tai ainakin yrittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti