Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kuva
 Pitkästä aikaa tekstin pätkää tänne. Sitä ehkä olisi halunnut näin pidemmän ajan jälkeen postata iloisemmista asioita mutta nyt on pakko avata sanainen arkku nimittäin Turun kaupungin (tarkemmin Varhan) toiminnasta. Itselle niin kuin monille muille on tai siis nyt jo oli myönnetty turvapuhelimet tarpeeseen. Kenelle mitäkin kautta ja mistä syystä. Itse sain kaupungin kautta ihan josta arvioitiin että kriteerit täyttyy silloin kun tämän sain. No nyt kaikessa hiljaisuudessa kaikille meille jotka ei ole kotihoidon/ omaishoidon asiakkuuden piirissä palvelusta lopetetaan. Itseltäni myös vaikka tarve ei loppunut yhtikäs mihinkään. Tällä ilmeisesti tehdään nyt isotkin säästöt kun evätään tällainen oikeasti tärkeä palvelu ihmisiltä. Sen toki saa omakustanteisesti itse maksaa ja itse se oli otettava muu ei auttanut. Mutta ei se mene näin oikein silti. Myöskään ei sitä säästöä sillä tule jollei vähävaraisella ihmisellä olekaan varaa sitä ottaa ja joutuu hälyttämään ensihoidon apuun joka ikinen k

Odottelua odottelun perään

Tässä odoteltu usean kuukauden ajan sairaalan maksusitoomusta fysioterapiaan joka vieläkin tulematta. Soiteltu perään jo ja polilta kerrottu että on odottamassa hyväksyntää isommalla taholla. Ihmetyttää vain kun lääkäri sen jo määrännyt niin miksi kiertää puoli sairaalaa ennen kuin tulee.
Sille olisi jo kova tarve kipujen suhteen jotka pahenee jatkuvasti.
Toivon että pian tipahtaisi ettei tarvitse kauaa odotella. Eka sarja kuitenkin käyty tammikuussa oli viimeinen joten pitkä tauko ollut.
Pakko kehua omaa fyssariani, todella osaava ja tietää todella mitä tekee. Tosin koko paikka keskittynyt neurologiseen fysioterapiaan ym.

Päivät on taas mennyt levätessä ja kipulääkkeitä syöden ja toivoen jälleen pientä helpotusta. Tänään onneksi jaksoin äidin kanssa ikeassa käydä katsomassa heille huonekaluja, hauska reissu siitä sitten tuli.
Löytyi sitä itsellekkin vähän tavaraa, tai no eläimille mutta kuitenkin. Saivat elukat tai no elukka lusikoita, kippoja ja tietenkin siili pehmon. Yksi kipoista pääsikin jo heti käyttöön 😂.

Sain myös parveketta siivottua ja istutettua ikunalle muutaman yrttiruukun sekä ruohosipulia. Ihana seurata niiden kasvua, pieniä iloja nuokin.

Nyt voikin hyvillä mielin mennä nukkumaan tai ainakin yrittämään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia pitkästä aikaa. Pientä pintaraapaisua tilanteesta sekä kuulumisista

Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kun kaikki muuttui kolme vuotta sitten ( spesiaali postaus )