Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kuva
 Pitkästä aikaa tekstin pätkää tänne. Sitä ehkä olisi halunnut näin pidemmän ajan jälkeen postata iloisemmista asioita mutta nyt on pakko avata sanainen arkku nimittäin Turun kaupungin (tarkemmin Varhan) toiminnasta. Itselle niin kuin monille muille on tai siis nyt jo oli myönnetty turvapuhelimet tarpeeseen. Kenelle mitäkin kautta ja mistä syystä. Itse sain kaupungin kautta ihan josta arvioitiin että kriteerit täyttyy silloin kun tämän sain. No nyt kaikessa hiljaisuudessa kaikille meille jotka ei ole kotihoidon/ omaishoidon asiakkuuden piirissä palvelusta lopetetaan. Itseltäni myös vaikka tarve ei loppunut yhtikäs mihinkään. Tällä ilmeisesti tehdään nyt isotkin säästöt kun evätään tällainen oikeasti tärkeä palvelu ihmisiltä. Sen toki saa omakustanteisesti itse maksaa ja itse se oli otettava muu ei auttanut. Mutta ei se mene näin oikein silti. Myöskään ei sitä säästöä sillä tule jollei vähävaraisella ihmisellä olekaan varaa sitä ottaa ja joutuu hälyttämään ensihoidon apuun joka ikinen k

Rentoutumista ja nauttimista

Tänään nautittu pitäkstä aikaa kylpylän altaissa lillumisesta. Pienenä miinuksena että lämpimin allas eli poreammr oli huoltotöiden takia suljettu. Juuri se missä olisin tunti tolkulla voinut vain olla. Kyllä muutkin altaat kelpasi vaikka kylmempiä olikin.

Sain vihdoin myös täytettyä kelan lomakkeet. Nauratti vain kun samat vastaukset löytyy lausunnosta mutta ne piti vielä erikseen kirjoittaa jotta kelpaa eteenpäin.

Loppupäivän saikin lepäillä ja tuijottaa netflixiä sekä jatkaa sarjamaratonia. Nyt saa vain 2pv olla eikä tarvitse miettiä mitään tai täytellä mitään lappuja.

Vaikka päivä ollut pelkkää nauttimista niin todella uupunut olo ollut. Nukahtanut useaan otteeseen ja jouduin ottamaan extra kipulääkkeen, kun pää ilmoitti taas pahemmin olemassa olostaan.  Sitä vain toivoo että kipulääkkeet auttaisi ettei tarvitse sairaalaan lähteä, joka liiankin usein on seuraava määränpää. Välillä oikein nolottaa sinne mennä, onneksi otettu hyvin vastaan ja asiallista palvelua ja nopeasti saan apua. Sinne ei vain viitsi kuin viimeisessä hädässä mennä kun lääkkeet joita antavat onkin sen verran tujuja että taju lähtee hetkeksi ja muuttuu sekavaksi sen jälkeen.  Myöskin mielummin sitä kotona nukkuu jos vain saa.


Kommentit

  1. Moikka! Eksyin blogiisi, sillä minulla on myös kokemusta siitä, kuinka elämä voi muuttua hyvinkin äkkiä. Tosin se on hyvin erilainen tarina kuin sinulla, mutta kuitenkin. Jään seuraamaan blogiasi, tosi hieno juttu, että kirjoittelet kokemuksia, se on hyvää vertaistukea puolin ja toisin. Ja sitä omien ajatusten järjestelyä, mistä minä ainakin bloggaamisessa pidän kovasti. Toivotan sinulle kovasti zemppiä ja kaikkea hyvää alkaneeseen kevääseen :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Ihanaa että löysit blogiini. Aloittelen tätä vasta ja ollut nyt jo mukava kirjoitella ajatuksia. Sinulle myös kaikkea hyvää ja toivottavasti on jotain iloa ajatuksistani. Menen katsomaan myös sinun blogiasi mielusti. Aina on mukava lukea muiden omia ajatuksia asiasta kuin asiasta :) <3

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Olethan asiallinen kommentoidessasi niin muillakin on mukava lukea kommenteja. Palaute toki saa olla niin positiivista kuin negatiivista.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia pitkästä aikaa. Pientä pintaraapaisua tilanteesta sekä kuulumisista

Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kun kaikki muuttui kolme vuotta sitten ( spesiaali postaus )