Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kuva
 Pitkästä aikaa tekstin pätkää tänne. Sitä ehkä olisi halunnut näin pidemmän ajan jälkeen postata iloisemmista asioita mutta nyt on pakko avata sanainen arkku nimittäin Turun kaupungin (tarkemmin Varhan) toiminnasta. Itselle niin kuin monille muille on tai siis nyt jo oli myönnetty turvapuhelimet tarpeeseen. Kenelle mitäkin kautta ja mistä syystä. Itse sain kaupungin kautta ihan josta arvioitiin että kriteerit täyttyy silloin kun tämän sain. No nyt kaikessa hiljaisuudessa kaikille meille jotka ei ole kotihoidon/ omaishoidon asiakkuuden piirissä palvelusta lopetetaan. Itseltäni myös vaikka tarve ei loppunut yhtikäs mihinkään. Tällä ilmeisesti tehdään nyt isotkin säästöt kun evätään tällainen oikeasti tärkeä palvelu ihmisiltä. Sen toki saa omakustanteisesti itse maksaa ja itse se oli otettava muu ei auttanut. Mutta ei se mene näin oikein silti. Myöskään ei sitä säästöä sillä tule jollei vähävaraisella ihmisellä olekaan varaa sitä ottaa ja joutuu hälyttämään ensihoidon apuun joka ikinen k

Pidempi väli kirjoittelusta

Nyt ollut pakostakin pidempi väli.  Pääkivut olleet oikeastaan hirveät ja koittanut vain selvitä päivästä kerrallaan. Vieläkään ei tunnu helpottavan kunnolla, mutta pystyy jo vähän jotain tekemään. Ikävintä tässä on se että tulee kivun mukana huonovointisuus eikä se yhtään helpota oloa. Eikä asiaa auttanut että iski noidannuoli joka osaltaan pahensi kaikkea, se onneksi meni ohi muutamissa päivissä.

Stressiä toi myös kelan hitaus käsitellä sairauspäivä raha ruuhkan vuoksi  joka lopulta sieltä tuli, ja kaikki helpottui  jälleen.

Sitä osittain harmittaa kun on ollut niin kauniita päiviä ja itsellä ne menneet maaten sekä pakollisten asioiden tekemiseen.

Jos vihdoin voisi vähän nauttia auringosta ym.
Itse odotan innolla kevättä ja sen tuomia muutoksia luonossa. Lupavaa on jo linnun laulu joka kuuluu sisälle asti ulkoa.

Voisin seuraavaksi tehdä blogin 25 asiaa minusta sellaisia joita täällä viellä ei ole. Loppujen lopuksi on kauhean vaikea keksiä itsestä asioita, sillä niitä pitää itsestään selvinä 😂.

Kommentit

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Olethan asiallinen kommentoidessasi niin muillakin on mukava lukea kommenteja. Palaute toki saa olla niin positiivista kuin negatiivista.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia pitkästä aikaa. Pientä pintaraapaisua tilanteesta sekä kuulumisista

Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kun kaikki muuttui kolme vuotta sitten ( spesiaali postaus )