Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kuva
 Pitkästä aikaa tekstin pätkää tänne. Sitä ehkä olisi halunnut näin pidemmän ajan jälkeen postata iloisemmista asioita mutta nyt on pakko avata sanainen arkku nimittäin Turun kaupungin (tarkemmin Varhan) toiminnasta. Itselle niin kuin monille muille on tai siis nyt jo oli myönnetty turvapuhelimet tarpeeseen. Kenelle mitäkin kautta ja mistä syystä. Itse sain kaupungin kautta ihan josta arvioitiin että kriteerit täyttyy silloin kun tämän sain. No nyt kaikessa hiljaisuudessa kaikille meille jotka ei ole kotihoidon/ omaishoidon asiakkuuden piirissä palvelusta lopetetaan. Itseltäni myös vaikka tarve ei loppunut yhtikäs mihinkään. Tällä ilmeisesti tehdään nyt isotkin säästöt kun evätään tällainen oikeasti tärkeä palvelu ihmisiltä. Sen toki saa omakustanteisesti itse maksaa ja itse se oli otettava muu ei auttanut. Mutta ei se mene näin oikein silti. Myöskään ei sitä säästöä sillä tule jollei vähävaraisella ihmisellä olekaan varaa sitä ottaa ja joutuu hälyttämään ensihoidon apuun joka ikinen k

Juhlat takana ja ystäviä nähty

Niinkuin otsikko sen jo kertoikin tänään on juhlittu. Edellisen työpaikan työkaverin juhlissa oltu muutama tunti, ja voi miten se olikaan mukavaa. Oli myös valtavan ihana nähdä muita ystäviä sekä tuttuja kuin myös uusia ihmisiä. Asuvat kaikki vähän kauempaa ja tekevät vuoro työtä niin ei useasti tule nähtyä.  Onneksi on puhelimet ja some keksitty niin yhteydenpito on helppoa. Tarjoilut oli mitä mahtavimpia ja se ympäristö, silmä siellä vain lepäsi.
Eikä haitannut vaikka alkoi väsyttämään kun pääsi koska vain pois, sillä oli seuralainen mukana. Kokonaisuudessaan onnistuneet juhlat. Muut sinne toki vielä jäi juhlimaan ja saunomaankin itselle riitti tuo aika mitä oltiin 😊.

Saatiin myös päivällä lähetettyä Varmalle valitus sekä liitteet. Ikinä en varmasti ole ottanut niin montaa valokuvaa lausunnoista ym. Tuntui että niitä oli ihan hirveä määrä. No nyt se on sentään tehty ja laitettu menemään. Voikin sitten odotella heidän seuraavaa siirtoa. Veli oli myös käymässä äidin luona joten tuli nähtyä häntä samalla. Oli ikkunoita pesemässä. Saatiin alustavasti sovittua että lähipäivinä tulisi mulle kellarin tyhjentämään tai siis siivoamaan. Sekä myöskin postissa piti piipahtaa hakemassa paketti mutta siitä tulee tässä lähi aikoina sitten ihan oma kirjoitus🙂.

Eli kokonaisuudessaan todettakoon tämä päivä oli hyvä vaikka osittain kipulääkkeen voimalla meni, mutta meni sentään sen voimalla. Siitä on sitten nautittu myös. Sillä nyt ei ole väliä kostautuuko se vai ei, näistä hyvistä päivistä kun on vain pakko nauttia. Muutoin sitä ei pääsisi tekemään mitään. En jaksa märehtiä ja voivotella, voin sen tehdä sitten joskus myöhemmin. Vaikka huomenna ja koko ensiviikko menisi pedissä välikös sitten se menee siellä. Sainpahan nauttia tästä yhdestä päivästä pitkään aikaan, ja sain illasta sellaisen kuin halusin😎. Loppuun on pakko laittaa muutamia kuvia tuosta ihanasta paikasta joten pääsette nauttimaan myös tuosta miljööstä.

Jokaiseen mökkiin
Kuuluu emalikattila
Istutus😂






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia pitkästä aikaa. Pientä pintaraapaisua tilanteesta sekä kuulumisista

Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kun kaikki muuttui kolme vuotta sitten ( spesiaali postaus )