Tunteet pintaan kuvista

Tarinaa kuvien takaa

 Joskus sitä eksyy katsomaan vanhoja kuvia. Joskus vain pienikin hetki saa aikaan muistojen tulvan. Näin kävi tässä yhtenä päivänä kun Facebook näytti muistoista sinne lataamiani kuvia. Kuvia joita en muistanut enää. Ennen tapaturmaa olin todella aktiivinen ihminen. Harrastin paljon sekä olin aina menossa. Olin reilu vuosi ennen tapaturmaa aloittanut elämäntapa remontin, joten olin palkannut itselleni personal trainerin. Kävin ahkeraa salilla, urheilin muutoinkin paljon vapaa-ajalla joten pidin kunnosta huolta. Söin terveellisesti toisinaan vähän liiankin terveellisesti, sillä soimasin itseäni jos lipsuin herkuttelemaan vaikka lupa olikin herkutella kerran viikossa. Tein siis tosissaan töitä. Nautin siitä tunteesta kun vanhat vaatteet kävivät liian isoiksi, nautin siitä todella. Nautin siitä kun joku salilla laittoi niin lujille että hädin tuskin oli hengissä sen jälkeen. Tiesi että oli tehnyt jotain ainakin. Pidin myös siitä että oli todella tarkka rutiini kaikessa. Nukuin 9h yössä, söin 2.5h välein, kävin lenkillä, salilla, pidin lepopäivät kaksi kertaa viikossa jolloin ei tarvinnut tehdä siis mitään, kävin töissä josta nautin myös sillä en osaa vain olla, sekä nautin elämästä. Kaikki nuo mahtui mukaan. Olin oikeasti todella hyvässä kunnossa yhdessä kohti sekä voimaakin löytyi. Olen ollut ihminen joka haluaa tehdä aina jotain. Sellainen joka ei mielellään vain ole. Mitä enemmän sisältöä elämässä on ollut sitä parempi.

Ennen oli ennen


 Kaikki kuitenkin muuttui. Kuvista alhaalla oikealla oleva on n. 1.5kk ennen tapaturmaa otettu. Työkaveri on sen vielä tainnut ottaa sillä siinä ollaan yövuorossa aloittamassa lattian pesua joka kuului yökköjen hoitaa. Vain 1.5kk ennen eikä tuolloin ollut tietoakaan mitä tulee tapahtumaan pian. Niin arvaamaton on ihmiselämä. Tuolloin vielä suunnittelin jatko-opiskelua, matkustelua, perhehaaveita niitä tavallisia asioita joita tuon ikäisenä nyt mietitään. En miettinytdääan tuota sanontaa yli kaiken.

Loppuun vielä muutama kuva siitä millainen olen nyt. Näitä kahta kuva sarjaan kun katsoo huomaa sen että ikää on tullut ainakin0

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ääni kuuluviin oikeasti. Sekä kerron kuka kirjoitusten takana on.

Päätös mitä en toivonut saavani hylättynä

Takapakkia oireistossa, silti täytyy jaksaa ja iloita siitä mitä on