Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kuva
 Pitkästä aikaa tekstin pätkää tänne. Sitä ehkä olisi halunnut näin pidemmän ajan jälkeen postata iloisemmista asioita mutta nyt on pakko avata sanainen arkku nimittäin Turun kaupungin (tarkemmin Varhan) toiminnasta. Itselle niin kuin monille muille on tai siis nyt jo oli myönnetty turvapuhelimet tarpeeseen. Kenelle mitäkin kautta ja mistä syystä. Itse sain kaupungin kautta ihan josta arvioitiin että kriteerit täyttyy silloin kun tämän sain. No nyt kaikessa hiljaisuudessa kaikille meille jotka ei ole kotihoidon/ omaishoidon asiakkuuden piirissä palvelusta lopetetaan. Itseltäni myös vaikka tarve ei loppunut yhtikäs mihinkään. Tällä ilmeisesti tehdään nyt isotkin säästöt kun evätään tällainen oikeasti tärkeä palvelu ihmisiltä. Sen toki saa omakustanteisesti itse maksaa ja itse se oli otettava muu ei auttanut. Mutta ei se mene näin oikein silti. Myöskään ei sitä säästöä sillä tule jollei vähävaraisella ihmisellä olekaan varaa sitä ottaa ja joutuu hälyttämään ensihoidon apuun joka ikinen k

Yön mietteitä

Kun aloin reilu vuosi sitten tätä blogia kirjoittamaan oli tarkoitus oikeasti aluksi vain päiväkirjatyylisesti tuoda asioita itselle. Tämän kuitenkin hautasin sillä huomasin että en jaksakkaan sillä tavoin kirjoittaa. Olin alussa varma että blogia ei tulisi monikaan lukemaan että aihe ei kiinnosta eikä sitä edes löytäisi kukaan. No alku olikin tätä montaa kävijää ei ollut mutta ei tämä haitannut sillä olin päättänyt että kirjoitan itselleni. Unohdin yhdessä kohti myös koko blogin pieneksi hetkeksi, mutta vain pieneksi. Pienen tauon jälkeen palasin takaisin ja siitä sitten jatkettu aktiivisesti eteenpäin. Nyt on toki tullut myös lukijoita ja kävijöitä sankoin joukoin. Blogit.fi sivustolla nousee sijoituksissa, kun alussa oikeasti olin ihan siellä häntä päässä ka nyt alan lähennellä sijaa 20. Tätä en olisi voinut uskoa. En olisi ikinä uskonut että näin iso joukko ylipäätään löytää blogini. Päivittäin tulee uusia kävijöitä sekä vanhat kävijät tulevat kerta toisensa jälkeen. Ihania viestejä tulee sähköpostiin sekä viestivälilehden kautta. Ihmisiä jotka on samantyylisessä tilanteessa/ saanut samantyylisen vamman laittanut viestiä. Myös ihmisiä jotka taistelee vakuutusyhtiön kanssa on viestiä laittanut. Kamala nähdä että niin moni joutuu taistelemaan oikeuksistaan. Ja ne lukuisat zemppi ym viestit lämmittää aina vain mieltä💗.

Reilu vuosi sitten en todellakan tiennyt mitään blogin kirjoittamisesta. Blogi pohjakin oli ensin toisella alustalla mutta siirsin sen sitten tänne, sillä tämä vaikutti helpommalta. En tiennyt mikä on sisällöltään miellenkintoista, enkä tiedä vielläkään kunnolla jos tarkkoja ollaan. Silti tätä luetaan enkä ole saanut yhtäkään negatiivista kommenttia/viestiä jotka toki otan myös ilolla vastaan jotta osaan muuttaa asioita.  Pakko loppuun vain todeta että suuri yllätys on on ollut tämä kaikki. Joka on itselle pieni saavutus oikeasti. Olen tämän kaiken saanut itse aikaan kirjoittamalla.

Joten kiitos teille kaikille jotka jaksatte ja luette näitä. Edelleen saa laittaa tulemaan toiveita jos haluaa jostain erityisestä tekstin. Toiveita siis kuuntelen ja yritän toteuttaa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuulumisia pitkästä aikaa. Pientä pintaraapaisua tilanteesta sekä kuulumisista

Säästöä ihmisten kustannuksella. Missä menee raja?

Kun kaikki muuttui kolme vuotta sitten ( spesiaali postaus )