Väsymyksen kanssa kamppailua, kipu valvottaa

Voihan väsymys. Tämä ollut viime päivien vitsaus. Pääkoppa on pienessä sumussa koko aika, mutta silti ei saa yöllä nukuttua. Nyt on mennyt niin että joka toinen yö saanut nukuttua jotenkuten mutta se toinen yö mennytkin valvoessa. Osittain valvottaa kivut jotka nyt jälkeen jyllää aika kovana. Tuossa oli se yksi hyvä päivä sekä toinenkin osittain mutta sitten lähti taas lapasesta homma.
Niska vetää itseään niin kovin että vihlasee oikein. Eikä meinaa millään löytää hyvää asentoa. Kokeiltu siis kaikki rentoutumisesta, lämpimästä suihkusta rauhallisen musiikin kuunteluun iltaisin. Sitä kyllä väsyttää kamalasti mutta ei vaan saa nukuttua kuin ihan pienen hetken, jonka jälkeen kipu herättää.

Myönnettäköön että viime päivinä on ollut muutama stressi tekijä, jotka pahentaa siinä mielessä kipu tilannetta sekä vointia kun hermostuksissani jännitän lihaksia ja kroppaa pahenee kipu myös. Mitä enemmän hermoilen sitä pahempaa kipukin on. Voi siis mennä niin pahaksi että oksettaa eikä pysty missään asennossa olemaan eikä edes kunnolla liikkumaan. Sen vuoksi ei saisi hermostua mistään ym. Tässä yksi päivä olikin sen verran paha tilanne että kivun vuoksi voin jo pahoin kunnolla eli oksetti kunnolla eikä tähän auttanut edes pahoinvointi lääke. Ei siis saisi olla mitään provosoivia tekijöitä. No tämä tilanne onneksi ratkesi sillä äiti ratkaisi sen kun itse olin neuvoton enkä enää tiennyt mitä tehdä. Ajattelin tässäkin asiassa liikaa toisia mitä he mahtavat ajatella, tuleeko heille paha mieli ym. enkä itseäni, omaa vointiani enkä sitä pystynkö edes tekemään sitä asiaa mitä minulta nyt odotettiin. Joten äiti lopulta ratkaisi ongelman tosin oli myös vähän tuohtunut ei toki minulle.
Joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Ensi viikolla alkaa myös vihdoin fysioterapia. Voi miten tuota odotan. En muista koska oisin näin paljon sitä odottanut kuin nyt. Tässä ollut koko kesä taukoa, joten saadaan aloittaa tavallaan alusta. Mutta toivon niin että saisin joitain helpotusta siitä, ainakin aikaisemmin se ollut se paras apu sillä parhaiten hallittu kipua ym. Nyt toki saattaa kestää ennen kuin vaikutuksia tulee sekä voi olla vähän kipeä kertojen jälkeen, mutta aivan sama pääasia että pääsee normi rutiiniin jälleen. Niin ihana kuin kesä onkin mutta pakko todeta tämä kesä ei ollut ihan sitä mitä toivoin. Mennyt suurimmaksi osaksi lepäämiseksi sekä oikeastaan kaikki suunnitelmat mitä mietin että olisin halunnut tehdä ei toteutunut huonnon voinnin vuoksi. Mutta se ei haittaa paljon kuitenkin tehtiin extempore tavallaan vain. Joten sain kokea mukavavia hetkiä sekä sain ikimuistoisia hetkiä. Ne jaksaa kantamaan pitkälle.

Muistot kesästä


Nyt sitä onkin täysin valmis syksyyn sekä syksyn koetuksikin.  Sitä alkaa rullaamaan kaikki lääkäri käynnit ym. Joten aika ei ainakaan pitkäksi pääse tulemaan. Myös ensi kuussa tuleva leiri joka on uutta ja jännää itselle. Sitä odotetaan kovin. Joten jotain uuttakin tähän arkeen siis tiedossa. Toivottavasti fysioterapian alkaessa kivut menisi edes välillä sinne siedettävämmälle tasolle, ainakin uskon näin sillä tähänkin asti on auttanut. Mihin se vaikutus olisi kadonnut yhtäkkiä. Kerran kokonaan niistä ei päästä, mutta saisi viikkoon edes muutaman päivän enemmän parempia päiviä, oikeastaan yksikin/viikko näin alkuun riittää. Nyt kun ei välttämättä ole ollut yhtään.


Mitä just sä teit kesällä? Mitä just sun syksyyn on tiedossa? Kertokaa kommenteissa.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ääni kuuluviin oikeasti. Sekä kerron kuka kirjoitusten takana on.

Päätös mitä en toivonut saavani hylättynä

Takapakkia oireistossa, silti täytyy jaksaa ja iloita siitä mitä on